19.4.14

Kirjahyllystä varastohylly


Vanhasta puisesta kirjahyllystä tuunattiin kätevä varastohyllykkö kellariin.


 Korkea hyllykkö saatiin mahtumaan matalaan kellariin, kun sitä madallettiin yläreunasta sahaamalla.


 Kirjahyllyssä oli alunperin takalevy. Levy poistettiin ja hylly tuettiin ruuvaamalla sen taakse reikänauhaa ristikkäin.


Koska kellarin lattia on epätasainen ja viettää loivasti keskelle, hyllyn etujalkojen alle laitettiin hyllyn pituinen pätkä lautaa (paneelia).

6 comments :

Outi Krimou/Outi's life kirjoitti...

Kierrätys ja kekseliäisyys kunniaan :) Tuohon mahtuu tosi paljon tavaraa

Tarja / Tarjas Snowland kirjoitti...

Että varastohylly voikin olla kaunis. Meillä sama proseduuri tehty vanhalle lundialle, tosin madaltaa ei tarvinnut. Vanhoja lundioitahan voisi tuunata vaikka mustaksi, ja niistä tulisi aivan upeita. Kivaa pääsiäisen jatkoa!

Miia kirjoitti...

Näin on! :)

Miia kirjoitti...

Mustat Lundiat ovat hienoja ja tosiaan niitä vanhoja voi aina maalata. Niissä on sekin hyvä puoli, että niitä pystyy jatkamaan ja muuntamaan tarpeen mukaan. Hyvää pääsiäisen jatkoa sinnekin! :)

Aino kirjoitti...

Tämähän oli kekseliäs! Meillä on myös vastaava hyllykkö, mutta valitettavasti liian pieni varastoomme säilytystilaksi. Tavaraa on niin paljon, ja haaveilemme että ne kaikki mahtuisi hyllylle. On talvirenkaita sekä pahvilaatikoita. Täytyykin miettiä säilytysratkaisuja taas ennen kevätsiivouksen aikaa.

Miia kirjoitti...

Tavaramäärän hallinta on huomattavasti helpompaa, kun kaikella on oma säilytyspaikkansa. Ei se järjestyksen ylläpitäminen helppoa ole, mutta sitä kannattaa kuitenkin yrittää ja aina välillä tehdä isompi järjestelyoperaatio. ;)

Lähetä kommentti